Reserveren Loetje Breukelen

Je kunt via het online reserveringssysteem een reservering maken. Voor groepen groter dan 9 personen verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen via 0346-74 53 57. Als er geen beschikbaarheid is op het door jouw gewenste tijdstip, kun je alsnog gewoon langskomen. Wij houden een gedeelte van het restaurant beschikbaar voor gasten die spontaan bij ons langs willen komen.

Bij Loetje is het vaak gezellig druk, daarom hanteren wij een wachtlijst  zodat je altijd gegarandeerd bent van een tafel. Uiteraard kun je alvast wat drinken aan de bar. Het is helaas niet mogelijk om plaatsen op het terras te reserveren.

Info

Stationsweg 1
3621 LJ Breukelen
0346-74 53 57

……….
7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.
Keuken open tot 22.30 uur.

……….
Parkeren kan op het grote parkeerterrein aan de overkant, bij Albert Heijn. Een gedeelte hier is vrij parkeren, een ander gedeelte is tot 18.00 uur een blauwe zone met twee uur gratis parkeren.

Evenementen in de buurt

Bezoek je binnenkort een evenement bij de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome of AFAS Live? Kom dan voorafgaand aan het evenement (privé)dineren bij Loetje! Bij groepen groter dan 20 personen verzoeken wij je contact op te nemen met onze afdeling Banqueting, via zalen@loetje.com